Advisa

Advisa är egentligen ingen långivare utan är ett jämförelseföretag som du kan vända dig till om du vill hitta ett riktigt förmånligt billån. Efter att du har gjort din ansökan hos Advisa jämför Advisa ett 10-tal billån hos ett 10-tal banker så att du kan få ett så billigt billån som möjligt. Naturligtvis tar denna jämförelse även hänsyn till dina personliga förutsättningar, såsom årsinkomst och ålder, samt dina önskemål om låneperiod och lånebelopp. Det här tycker vi på billån24.se är riktigt bra.

Handläggning

Det tar upp till 24 timmar att få ett slutgiltigt svar på din låneansökan hos Advisa, men det kan det definitivt vara värt eftersom Advisa under dessa 24 timmar låter bankerna lägga sina bud, vilket kan ge dig en riktigt låg ränta och förmånliga villkor. Under ansökningstiden får du även en personlig ekonomisk rådgivare som informerar dig om buden, samt ger dig rådgivning om när det kan vara dags att slå till. Hur lång handläggningstiden sedan blir efter att ditt billån har beviljats beror på banken.

Mer låneinfo

Du kan även samla dina gamla lån via Advisa, det vill säga föra över dina gamla dyra lån till en ny bank. Om du gör det kan du få en ännu förmånligare ränta.

Lånekrav

Du måste vara minst 18 år, ha en årsinkomst på minst 100 000 kr och får inte ha betalningsanmärkningar och/eller skulder hos kronofogden.

Slutsats

Advisa är ett utmärkt jämförelseföretag som ökar dina chanser att hitta marknadens billigaste och bästa billån. Rekommenderas!

Billån hos Advisa

Billån med ränta från 2.95 %

Smidig & snabb ansökan när du lånar hos Advisa

Låna mellan 20 000 och 600 000 kr

Hos Advisa kan du låna i 1-15 år

Lånekrav hos Advisa

Det är OK att låna pengar trots att du har betalningsanmärkning

Hos Advisa måste du vara minst 18 år för att låna

Deklarerad inkomst på 100 000 kr per år