Billån med betalningsanmärkning

Det där med betalningsanmärkningar är ett elände. Om man har en anmärkning blir det inte så lätt att teckna ett abonnemang, få ett hyreskontrakt eller ta ett lån, men det finns faktiskt långivare som beviljar billån med betalningsanmärkning.

Här på billån24.se hittar du faktiskt sådana långivare, exempelvis Freedom Finance. Men för att få ta ett billån med betalningsanmärkning ställs vissa krav på dig och dessa krav ska vi titta på längre ner på denna sida.

[betalningsanmarkning]

Om billån utan säkerhet & betalningsanmärkningar

Ett billån utan säkerhet är egentligen samma sak som ett vanligt privatlån, den enda skillnaden är att du lånar till en bil istället för till andra saker. Om du vill ta ett sådant här billån med betalningsanmärkningar får du låna högst 60 000 kr om du är en ensam sökande, och 100 000 kr om du har en medsökande, men du måste också uppfylla följande krav:

  • Du måste vara minst 20 år
  • Du måste tjäna minst 110 000 kr/år
  • Du får inte har några skulder hos kronofogden

De här kraven gäller i alla fall hos Freedom Finance. Det finns emellertid andra långivare som också kan bevilja ett billån med betalningsanmärkningar om du har en borgenär.

Om billån med säkerhet & betalningsanmärkningar

Om du vänder dig till en långivare som kan bevilja billån med säkerhet trots anmärkningar så har du möjlighet att låna mer än 60 000 kr om du är en ensam sökande, bara din ekonomi är god nog. Du har faktiskt möjlighet att ta ett billån på flera hundratusen om du vill. Anledningen till det är att långivaren då har din bil som säkerhet för billånet.

Ta smslån med anmärkning för att finansiera bil?

Om du har betalningsanmärkning och vill låna till en mindre dyr bil, så kan en sista utväg vara snabblån eller smslån. Det finns nämligen ett antal långivare som erbjuder smslån med betalningsanmärkning (länk till en lista).

Nackdelen med smslån är att det är betydligt högre årsräntor. Du bör därför vara beredd på att betala tillbaks lånet så snart som möjligt.

Jämför fler billiga billån här.