Bigbank

Bigbank har funnits på marknaden sedan 1992 och erbjuder snabba privatlån och sparkonton. Om du behöver ett lagom stort billån på högst 150 000 kr kan du med fördel vända dig till Bigbank.

Handläggning

Om du vill ansöka om ett lån hos Bigbank fyller du i en ansökan på deras hemsida med dina personuppgifter, önskat lånebelopp, återbetalningstid, din årsinkomst och dina övriga skulder. När du har skickat iväg din ansökan kontaktas du av Bigbank och om du är beviljad skickar Bigbank hem ett låneavtal till dig som du skriver under och skickar tillbaka. Efter att Bigbank har fått avtalet tar det 2 – 4 bankdagar tills pengarna sitter på ditt bankkonto.

Mer låneinfo

Bigbank erbjuder privatlån, inklusive billån, på 10 000 – 150 000 kr som du kan betala av på i 6 månader upp till 6 år. Du kan alltså lägga upp ditt lån på en ovanligt kort tid om du vill, vilket kan vara bra om du vill ta ett mycket litet billån.

Lånekrav

För att få ett privatlån hos Bigbank måste du vara minst 20 år, inte ha några betalningsanmärkningar och tjäna minst 220 000 kr/år eller ha en pension på minst 190 000 kr/år. Även utländska medborgare som haft uppehållstillstånd i Sverige i minst 3 år har möjlighet att låna.

Slutssats

Bigbank är en perfekt bank för dig som inte behöver ett riktigt stort billån och som vill betala av på lånet under en kortare tid.

Billån hos Bigbank

Billån med ränta från 18%

Smidig & snabb ansökan när du lånar hos Bigbank

Låna mellan 12 000 och 150 000 kr

Hos Bigbank kan du låna i 0.5 - 6 år

Lånekrav hos Bigbank

Inga betalningsanmärkningar är accepterade hos Bigbank

Hos Bigbank måste du vara minst 20 år för att låna

Deklarerad inkomst på 220 000 kr per år