Financer.com

Financer.com är förmodligen den bästa jämförelsetjänsten för dig som är ute efter ett så billigt lån som möjligt, vilket naturligtvis även gäller för dig som är ute efter ett billån utan säkerhet.

Så fungerar det

Som du förmodligen redan känner till kan du på bankernas och andra långivares hemsidor fylla i hur mycket och hur länge du vill låna så ser du hur mycket lånet kommer att kosta vid en viss ränta. Om du vänder dig till Financer.com slipper du surfa in på långivarnas hemsidor utan kan istället välja lånebelopp och önskad avbetalningstid direkt på deras hemsida och få följande information:

  • Effektiv ränta.
  • Administrativa avgifter för lånet.
  • Totalkostnad för lånet med hänsyn till lånets storlek och avbetalningstid.

Filtrera din sökning

Du kan också filtrera din sökning så att du bara får en lista över långivare som accepterar betalningsanmärkningar, som accepterar ansökningar från dig som är under 20 år och som inte tar någon kreditupplysning hos UC. Om du vill hitta ett snabbt litet lån (smslån) kan du även filtrera så att bara räntefria lån listas.

Financer.com:s lån

En annan stor fördel med Financer.com är att de har alla slags lån på sin sajt, det finns alltid ett lån som passar för just dig och dina ändamål. Dessa lån hittar du på deras hemsida:

  • Billån utan säkerhet, samt billån med säkerhet.
  • Bolån, även för dig som har betalningsanmärkningar och skulder hos kronofogden.
  • Privatlån upp till 400 000 kr.
  • Krediter och kontokort, alltså kreditkort, betalkort, bankkort och förbetalda kort.
  • Snabba små lån för dig som behöver låna en liten summa pengar snabbt, alltså det som brukar kallas för smslån, snabblån och microlån.

Slutsats

Besök Financer.com Sverige på https://financer.com/sv eller gå direkt till sidan om billån utan säkerhet här.

Financer.com är en mycket komplett sajt för dig som är ute efter ett så billigt lån som möjligt. Här kan du lätt vaska fram ett lån eller en kredit som passar dina behov perfekt och du får all info du behöver om lånet eller krediten. Sajten är även fullspäckad med spartips och andra guider som hjälper dig att få en bättre ekonomi. Rekommenderas!

Billån hos Financer.com

Billån med ränta från 3%

Smidig & snabb ansökan när du lånar hos Financer.com

Låna mellan 500 och 400 000 kr

Hos Financer.com kan du låna i 1 mån - 12 år

Lånekrav hos Financer.com

Det är OK att låna pengar trots att du har betalningsanmärkning

Hos Financer.com måste du vara minst 18 år för att låna

Inkomstgräns oklar