Freedomfinance

Freedom Finance har ett riktigt bra billån för bilar i alla prisklasser. Du kan få låna allt mellan 10.000 och 600.000 kronor. Det spelar ingen roll om du köper bilen från en bilhandlare eller en privatperson, du får låna ändå. Räntan är också riktigt bra. Den bestäms individuellt och ligger på 4.55 – 6.95 %.

Handläggning

När du ansöker om Freedomfinance billån på nätet får du ett snabbt svar på din ansökan. Om du köper en begagnad bil bokar Freedom Finance en tid med dig och säljaren för en biltest eftersom banken har din bil som säkerhet. Det här är även bra för dig eftersom du inte vill köpa grisen i säcken. Om din låneansökan blir godkänd får du ett skuldebrev hemskickat som du fyller i och skickar tillbaka. Inom några dagar har du pengarna på ditt bankkonto.

Mer låneinfo

Bilen du köper får inte vara äldre än 9 år och inte äldre än 14 år innan lånet är betalt. Den maximala lånetiden är 7 år och du får låna 80 % av bilens värde. Förövrig måste du vara minst 20 år och ha en årsinkomst på minst 120.000 kronor. Uppläggningsavgiften är på 495 – 595 kronor om du köper bilen från en bilhandlare och 995 kronor om du köper bil från en privatperson. Du betalar du inga aviavgifter om du betalar tillbaka på lånet via autogiro.

Slutsats

Freedomfinance billån har många fördelar. Handläggningstiden är snabb, räntan är låg, du betalar inga aviavgifter och du får köpa bilen från vem du vill. Du kan få låna så lite som 10 000 kronor men också 600.000 kronor. Nackdelarna med lånet är att du inte får låna till hela bilens belopp (men du kan alltid komplettera med ett vanligt blancolån) och att du får betala en uppläggningsavgift. Uppläggningsavgiften är emellertid försumbar i sammanhanget och vid köp av en bil från privatperson ingår en kontroll av bilen för både din och bankens säkerhet. Vi kan därför utan tvekan rekommendera Freedom Finance billån till alla som ska köpa bil.

Billån hos Freedomfinance

Billån med ränta från 3.54%

Smidig & snabb ansökan när du lånar hos Freedomfinance

Låna mellan 10 000 och 600 000 kr

Hos Freedomfinance kan du låna i max 7 år

Lånekrav hos Freedomfinance

Det är OK att låna pengar trots att du har betalningsanmärkning

Hos Freedomfinance måste du vara minst 20 år för att låna

Deklarerad inkomst på 120 000 kr per år