Icabanken

Icabanken har en av marknadens lägsta räntor på billån. I skrivande stund har ICA:s billån en effektiv ränta på 5,79 % och det är en riktigt bra ränta. ICA kräver inte att du köper bilen hos en auktoriserad bilhandlare som många andra banker gör. Du kan köpa den hos vilken bilhandlare som helst eller av en privatperson. Du får låna till hela bilens värde och billånet kräver inte säkerhet. IC banken har inte heller några krav på hur ny bilen måste vara och tar ingen uppläggningsavgift eller aviavgifter.

Handläggning

ICA Bankens billån har en snabb handläggningstid. När du ansöker om lånet på nätet får ett preliminärt besked direkt på skärmen. Om du blir beviljad får du ett skuldebrev hem till dig som du fyller i och skickar tillbaka. Sedan tar det bara några bankdagar tills du har dina pengar på ditt ICA-konto eller ditt vanliga bankkonto. Du betalar tillbaka på lånet månadsvis och beloppet dras från ditt ICA-konto den 30:e varje månad. Om du inte använder ICA:s bankkonto som lönekonto är det bara att göra en banköverföring från ditt vanliga lönekonto.

Mer låneinfo

Du kan ta 20.000 – 350.000 i billån hos ICA Banken. Det innebär att ICA kan låna pengar till dig även om du köper en riktigt billig bil. Lånet läggs upp på 3 – 12 år. Du måste vara 18 år, ha en fast inkomst och du får inte ha några betalningsanmärkningar när du ska ta ett billån hos ICA Banken. Du kan även teckna en låneförsäkring som fortsätter att betala på lånet om du skulle bli heltidssjukskriven eller blir arbetslös. Då slipper du att ha obetalda räkningar som hamnar hos kronofogden om du skulle ha riktig otur.

Slutsats

ICAbankens billån är ett mycket bra billån som ställer låga krav på bilen du ska köpa. När inga andra banker beviljar dig ett billån för att bilen är för billig, för gammal eller för att den köps av en privatperson kan du alltid låna hos ICA Banken. Det finns fler fördelar med att ta ett billån hos ICA banken. Du får ett preliminärt lånebesked redan vid din ansökan och handläggningstiden är snabb. Dessutom har lånet en mycket låg ränta och inga extra avgifter. Vi kan därför rekommendera ICA bankens billån till alla bilköpare, oavsett man ska köpa en billig eller en dyr bil.

Billån hos Icabanken

Billån med ränta från 5.69%

Smidig & snabb ansökan när du lånar hos Icabanken

Låna mellan 20 000 och 350 000 kr

Hos Icabanken kan du låna i 3-12 år

Lånekrav hos Icabanken

Inga betalningsanmärkningar är accepterade hos Icabanken

Hos Icabanken måste du vara minst 18 år för att låna

Inkomstgräns oklar