Ikano

Ikano Bank är en riktigt bra bank som erbjuder mycket generösa billån. Om du tar ett billån hos Ikano Bank behöver du inte köpa din bil hos en auktoriserad billhandlare. Du kan köpa den var du vill, även från en privatperson. Det här är naturligtvis ett stort plus eftersom de flesta andra banker inte beviljar billån för en bil som inte är köpt hos en auktoriserad bilhandlare. Ett annat plus är att Ikano Bank inte tar någon uppläggningsavgift och några aviavgifter. Du kan även teckna ett låneskydd som fortsätter att betala av på ditt billån om du skulle bli sjuk eller ofrivilligt arbetslös.

Handläggning

När du ansöker om Ikanos billån på nätet får du svar på din ansökan direkt. Om du blir beviljad får du omedelbart ett skuldebrev hemskickat till dig som du fyller i och skickar tillbaka. När Ikano Bank har fått ditt skuldebrev betalas lånet ut inom 3 bankdagar. Handläggningstiden är alltså extremt snabb. Du betalar tillbaka på lånet månadsvis och pengarna dras direkt från ditt lönekonto via autogiro.

Mer låneinfo

Hos Ikano Bank kan du ta ett billån på 40.000 – 350.000 kronor till en förmånlig ränta som ligger på 3.95 – 8.95 % beroende på hur mycket du lånar och hur du har skött dina tidigare krediter. Du kan lägga upp lånet på 3 – 12 år beroende på bilens ålder, men den får inte vara äldre än 9 år och mer än 12 år innan den är betald. Du måste vara minst 20 år, ha en fast årsinkomst på minst 125.000 kronor och inte ha några betalningsanmärkningar.

Slutsats

Ikano billån har många fördelar. Räntan är bra, du kan låna även om du köper en bil från en privatperson, handläggningstiden är snabb och effektiv, du drabbas inte av en massa extraavgifter och du behöver inte sälja din bil om du skulle bli arbetslös eller bli heltidssjukskriven om du tecknar ett låneskydd. Vi kan därför varmt rekommendera Ikano Banks billån.

Billån hos Ikano

Billån med ränta från 5.43%

Smidig & snabb ansökan när du lånar hos Ikano

Låna mellan 40 000 och 350 000 kr

Hos Ikano kan du låna i 3-12 år

Lånekrav hos Ikano

Inga betalningsanmärkningar är accepterade hos Ikano

Hos Ikano måste du vara minst 20 år för att låna

Deklarerad inkomst på 125 000 kr per år