Advisa

Advisa är egentligen ingen långivare utan är ett jämförelseföretag som du kan vända dig till om du vill hitta ett riktigt förmånligt billån. Efter att du har gjort din ansökan jämför Advisa ett 40-tal billån hos ett 40-tal banker så att du kan få ett så billigt billån som möjligt. Naturligtvis tar denna jämförelse även hänsyn till dina personliga förutsättningar, såsom årsinkomst och ålder, samt dina önskemål om låneperiod och lånebelopp. Det här tycker vi på billån24.se är riktigt bra.

Handläggning hos Advisa

Det tar upp till 24 timmar att få ett slutgiltigt svar på din låneansökan hos Advisa. Det kan det definitivt vara värt eftersom Advisa under dessa 24 timmar låter bankerna lägga sina bud. Vilket kan ge dig en riktigt låg ränta och förmånliga villkor. Under ansökningstiden får du även en personlig ekonomisk rådgivare som informerar dig om buden, samt ger dig rådgivning om när det kan vara dags att slå till. Hur lång handläggningstiden sedan blir efter att ditt billån har beviljats beror på banken.

Mer låneinfo

Du kan även samla dina gamla lån via Advisa. Det vill säga föra över dina gamla dyra lån till en ny bank. Om du gör det kan du få en ännu förmånligare ränta.

Lånekrav

  • Du måste vara minst 18 år.
  • Ha en årsinkomst på minst 100 000 kr.
  • Du får inte ha betalningsanmärkningar och/eller skulder hos Kronofogden.

Slutsats

Advisa är ett utmärkt jämförelseföretag som ökar dina chanser att hitta marknadens billigaste och bästa billån. Rekommenderas!


Våra bästa billån

Nedan finner du våra utvalda billån 2023 med bäst kundservice, snabb utbetalning och låga räntor.

Bästa valet

Samla dina lån och krediter enkelt
Över 390 000 nöjda kunder
Bara en kreditupplysning hos UC
Få besked direkt (samma dag)

9.3

Jämför 38 långivare.
Svar direkt.
Gratis ansökan.
Över 500 000 nöjda besökare.

8.7

Ansök på 2 minuter.
Endast en kreditupplysning (UC)
Jämför 40 långivare
Låna tryggt och säkert

8.6