Bank Norwegian

Norwegian var i det här landet länge mest förknippat med flygbolaget men allt fler svenskar har fått lära sig att de faktiskt har en riktigt bra bank också. Bank Norwegian erbjuder både förmånliga kreditkort och privatlån upp till 400 000 kr, vilket är 50 000 kr mer än vad det flesta andra banker erbjuder. Detta privatlån kan naturligtvis användas för till exempel bilinköp så du slipper att ha bilen som säkerhet och köpa den av en bilhandlare om du inte känner för det.

Handläggning

Det är verkligen inget fel på Bank Norwegians handläggning av ansökan och utbetalning av lån. Du får ett svar direkt på din ansökan om du ansöker på nätet, det är bara om du behöver komplettera dina uppgifter som det kan ta lite längre tid. Eftersom du kan signera lånet med e-leg/BankID får du dessutom dina pengar snabbare än när ett pappersavtal måste signeras, det sparar du 2 – 3 dagar på.

Mer låneinfo

Du får låna mellan 5000 och 600 000 kr i upp till 15 år. Du kan alltså låna både mer och mindre än hos andra banker och du kan betala av på lånet i fler år, de flesta banker har en maximal återbetalningstid på 12 år. Bank Norwegian är alltså betydligt flexiblare än de flesta andra banker.

Slutsats

Bank Norwegian är en utmärkt bank för dig som vill ta ett billån utan säkerhet. Det har en bra ränta och du kan ta ett billån på bara 5000 kr vilket inte alls är vanligt. Du har även möjlighet att få marknadens största billån utan säkerhet om din betalningsförmåga är god nog.


Våra bästa billån

Nedan finner du våra utvalda billån 2022 med bäst kundservice, snabb utbetalning och låga räntor.

Bästa valet

Samla dina lån och krediter enkelt
Över 390 000 nöjda kunder
Bara en kreditupplysning hos UC
Få besked direkt (samma dag)

9.3

Jämför 38 långivare.
Svar direkt.
Gratis ansökan.
Över 500 000 nöjda besökare.

8.7

Enkel ansökan

Jämför 37 olika långivare
Helt kostnadsfri tjänst
Anmärkning kan godkännas
Snabb utbetalning

8.6