Sambla

Om du går i tankarna om att ta ett lån så kommer du nog inte behöva leta mer efter att du fått höra om Sambla. Samblas filosofi är enkel, att samla flera långivares erbjudanden under en och samma tjänst. Genom långivaren kan du ta ett lån från 5,000 kr upp till hela 600,000 kr och behöver inte leta enskilt efter bästa möjliga lånevillkor. Sambla gör detta åt dig efter att du skickat in en kostnadsfri ansökan som tar 2 minuter av din tid.

Ansökan hos Sambla

Processen från ansökan till beviljat lån hos Sambla är snabb och simpel. Du fyller i din ansökan som tar 2 minuter och inom 24 timmar har Sambla tagit emot din ansökan och jämfört mer än 40 olika långivare. Detta är väldigt smidigt eftersom du sparar tid samtidigt som du blir garanterad ett lån med bästa möjliga villkor. Efter att du valt erbjudande signeras avtalet digitalt. 2–3 dagar senare ser du pengarna på ditt registrerade bankkonto, smidigt och enkelt.

Låneinfo och tjänster

I och med att Sambla har samarbete med flertalet långivare kan de även erbjuda flera olika sorters lån. Är du exempelvis ute efter ett privatlån, billån eller bolån så finns Sambla nära till hands att hjälpa dig hitta det bästa utefter dina ekonomiska förutsättningar. Info om kriterier för att kunna ta ett lån genom Sambla finner du direkt på deras hemsida.

Sambla erbjuder inte enbart olika typer av lån till schyssta villkor. De erbjuder även hjälp med att lösa andra lån och krediter du har sedan innan. De kan samla alla dina lån och krediter under ett och samma “tak”. Vilket leder till att det dels blir billigare samt att du får bättre koll på vad du betalar och hur mycket.

Slutsats

Att kunna få ta del av 40+ långivares erbjudande under en och samma hemsida är hur smidigt som helst. Dessutom kan även Sambla erbjuda att samla alla dina lån och krediter. Vilket gör att mer pengar stannar kvar i din ficka. Du bör definitivt välja den här långivaren ifall du är på jakt efter ett lån med bra villkor.

 


Våra bästa billån

Nedan finner du våra utvalda billån 2023 med bäst kundservice, snabb utbetalning och låga räntor.

Bästa valet

Samla dina lån och krediter enkelt
Över 390 000 nöjda kunder
Bara en kreditupplysning hos UC
Få besked direkt (samma dag)

9.3

Jämför 38 långivare.
Svar direkt.
Gratis ansökan.
Över 500 000 nöjda besökare.

8.7

Ansök på 2 minuter.
Endast en kreditupplysning (UC)
Jämför 40 långivare
Låna tryggt och säkert

8.6