Minska bilkostnaden

Minska bilkostnaden

Utgifterna för bilen kan bli rätt så höga om man inte tänker sig för, men det behöver inte nödvändigtvis vara så, inte om du följer de tips vi på billån24.se nu kommer att ge dig. Undvik onödiga kostnader och se över vilka behov du har för att minska bilkostnaden. Det finns mycket du kan göra och att se över vilket billån du har är alltid ett bra första steg. Jämför billån utan säkerhet här hos oss och sänk dina månadskostnader med lägre ränta och färre kostnader.

Fem tips som sänker dina bilkostnader

  1. Välj ett billigt billån. Jämför billån för att ta reda på vilket billån som blir billigast för just dig.
  2. Hitta en billig bilförsäkring. Kostnaden för bilförsäkringen kan bli rätt så hög om du inte aktivt letar efter en billig bilförsäkring som ändå ger din bil ett fullgott skydd. Om du har köpt en ny bil räcker det oftast med att skaffa halvförsäkring eftersom en vagnskadegaranti brukar ingå under de första 3 åren.
  3. Minska bensinkostnaderna. Tanka på den bensinstation som har billigast bensin och sänk din bensinförbrukning genom att inte köra med öppna fönster och se till att lufttrycket i däcken är bra. Öppna fönster, öppen taklucka, takräcke och dåligt lufttryck gör nämligen att bilen drar mer bensin.
  4. Köp en något begagnad bil. Om du köper en helt ny bil kommer värdet på bilen att sjunka så fort du kör den ur bilfirman. Värdet kommer att vara halverat redan efter 3 år. Det kanske inte spelar så stor roll om du har tänkt att behålla bilen i många år framöver, men annars kan det vara bättre att köpa en bil som är 1 – 3 år gammal till ett mycket bra pris.
  5. Vårda din bil. Kolla oljan och kylvätskan regelbundet. Fixa de små defekter du kan hantera allteftersom och håll din bil ren. Allt det här gör att din bil håller längre.

3 tips när du ska köpa bil av bilhandlare

Billån trots kronofogden? Så fungerar det

Våra bästa billån

Nedan finner du våra utvalda billån 2023 med bäst kundservice, snabb utbetalning och låga räntor.

Ansökan skickas in på två minuter
Jämför 35 långivare med bara en UC
Billån utan säkerhet
Låna trots betalningsanmärkning

7.7

Billån utan säkerhet.
Flexibel avbetalning.
Svar direkt.
Låna mer vid behov

8.5

Jämför 40 långivare
Endast en UC
Få besked samma dag
Hitta den lägsta räntan

7.2