MyLoan

MyLoan är en del av Insplanet Försäkringsförmedling AB och är inte en långivare utan en låneförmedlare som hjälper dig att hitta det förmånligaste lånet. Det ger dig en god möjlighet att hitta ett riktigt förmånligt billån som passar bäst för just dina behov. Vi ska nu på billån24.se titta på hur MyLoan fungerar, vilket kan vara extra bra att veta för dig som aldrig har tagit ett lån via en låneförmedlare tidigare.

Så funkar MyLoans låneförmedling

Många banker – bara en kreditupplysning

Om du ansöker om ett billån via MyLoan tar MyLoan först en kreditupplysning innan de skickar din ansökan vidare till en mängd banker. Det här gör att det bara tas en kreditupplysning på dig och inte flera, vilket är bra för ju fler kreditupplysningar som tas på dig desto sämre chanser har du att få ett billån hos nästa långivare.

Välj och vraka bland billånen

När din låneansökan har nått bankerna har de 24 timmar på sig att ta ställning till den och lämna ett svar. Sedan jämför du bankernas erbjudanden och väljer ut det billån du tycker verkar bäst.

Skriv under låneavtalet och få dina pengar

När du har valt ut ett billån får du ett låneavtal som du skriver under och skickar tillbaka till banken. När banken har fått ditt underskrivna låneavtal betalas ditt billån ut.

Inga krav på bilen

De billån MyLoan förmedlar kräver ingen säkerhet och därför ställs det inga speciella krav på den bil du köper, eller på vem du köper den ifrån. Du kan köpa en 20 år gammal bil av en privatperson om du så vill.

Lånekrav

Ålder: Minst 18 år.

Inkomst: 10 000 kr/mån

Betalningsanmärkningar: Nej.

Låneinfo

Lånesumma: 10 000 kr – 350 000 kr. Ingen handpenning krävs, du får låna till hela bilen.

Uppläggningstid: 1  – 12 år

Övrigt: Du kan även teckna ett låneskydd som träder in och betalar ditt billån om du blir långtidssjukskriven eller arbetslös.

Slutsats

MyLoans låneförmedling är ett utmärkt ställe att vända sig till när du vill hitta ett riktigt förmånligt billån som passar bra för just dig. Vi ger ett stort plus för att du bara ”drabbas” av en kreditupplysning trots att du i praktiken gör en ansökan hos många banker samtidigt.

Billån hos MyLoan

Billån med ränta från 3.85%

Smidig & snabb ansökan när du lånar hos MyLoan

Låna mellan 10 000 och 350 000 kr

Hos MyLoan kan du låna i 2-12 år

Lånekrav hos MyLoan

Det är OK att låna pengar trots att du har betalningsanmärkning

Hos MyLoan måste du vara minst 18 år för att låna

Deklarerad inkomst på 120 000 kr per år